Hoe start je een biologische veganistische huidverzorgingsroutine?

Klaar om een ​​veganistische huidverzorgingsroutine te beginnen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Naarmate meer mensen een plantaardige levensstijl aannemen, zijn veganistische schoonheidsproducten in opkomst. We zijn er trots op een verscheidenheid aan veganistische huidverzorgingsproducten te bieden die natuurlijk, biologisch en 100% dierproefvrij zijn. Hier is onze gids om veganistische huidverzorging in je dagelijkse routine op te nemen.

Wat maakt een huidverzorgingsproduct veganistisch?

Onze hoofdhuidverzorgingstrainer, Natalie Pergar, legt uit dat veganistische huid betekent dat er geen dierlijke bijproducten in de producten voorkomen. Het aanpassen van uw huidverzorgingsroutine aan uw levensstijl hoeft geen moeilijke overstap te zijn. En of je veganistisch eet, is maar één factor in je interesse in veganistische huidverzorgingsproducten. U wilt bijvoorbeeld de consumptie van dierlijke producten verminderen. Iedereen kan veganistische huidverzorgingsproducten gebruiken, daarom hebben we bij Eminence Organics een veganistische optie voor elke stap in je huidverzorgingsroutine.

Eminence Organics maakt niet alleen producten die veganistisch zijn, maar we streven er ook naar om een ​​100% dierproefvrij merk te blijven. Al meer dan 10 jaar worden we erkend door het Leaping Bunny-programma, een wereldwijd erkende standaard voor dierproefvrije producten. Met een strikte norm voor die bedrijven die zijn goedgekeurd door de Leaping Bunny-programma, zetten we ons in om deze certificering te behouden.

Voor de onderstaande veganistische huidverzorgingsroutine kun je er zeker van zijn dat elk van deze producten dierproefvrij is en geformuleerd zonder parabenen, dierlijke bijproducten, synthetische kleurstoffen of petrochemicaliën.

1. Reinigingsmiddel

Begin met een schone lei. Was je gezicht ‘s ochtends en ‘s avonds met een veganistische reiniger, zelfs als je geen make-up draagt. Een grondige reiniging verwijdert niet alleen poriënverstoppende olie en onzuiverheden, maar bereidt uw huid ook voor om de voordelen van de volgende huidverzorgingsproducten beter te absorberen. Gebruik voorzichtig lauw water; krachtig wrijven kan irritatie veroorzaken.

Onze aanbevelingen:

2. Toner

Follow-up met een veganistische toner. Toners voltooien het reinigingsproces door aanhoudende onzuiverheden te verwijderen en de huid aan te vullen met het nodige vocht. Natalie noemt het de “conditioner” voor je reiniging. Het gebruik van de juiste toner in uw dagelijkse en nachtelijke huidverzorgingsroutine zal uw teint in evenwicht brengen en uw huid voorbereiden op de rest van uw routine.

Onze aanbevelingen:

3. Masker (optioneel)

Als je wilt, kun je één of twee keer per week een veganistisch gezichtsmasker aanbrengen. Gezichtsmaskers bevatten grote hoeveelheden geconcentreerde vitamines en voedingsrijke ingrediënten die ervoor zorgen dat de huid er gezond, jeugdig en bestand tegen milieuverontreinigende stoffen uitziet. Naast het hydrateren en hydrateren van de huid, kunnen maskers worden gebruikt om huidproblemen zoals acne en de zichtbare tekenen van veroudering aan te pakken.

Onze aanbevelingen:

4. Serum, concentraat of gezichtsolie

Je dagelijkse routine moet ook een serum, concentraat of gezichtsolie. Deze hydraterende producten bevatten geconcentreerde hoeveelheden actieve ingrediënten om uw specifieke huidproblemen en aandoeningen aan te pakken. Ze helpen ook bij het neutraliseren van de zichtbare effecten van uitdroging of omgevingsstressoren. U kunt één voor één gebruiken of meerdere oliën en serums aanbrengen in volgorde van de consistentie van de producttextuur, van licht naar rijk.

Onze aanbevelingen:

5. Vochtinbrengende crème

Houd je huid zacht, soepel en beschermd met een biologische vegan moisturizer. Deze huidverzorgingsstap maakt niet alleen de ruwe en droge huid glad, maar ondersteunt ook de natuurlijke lipidenbarrière van de huid. Een gezonde vochtbarrière is essentieel voor alle huidtypes, helpt uw ​​huid om de hydratatie vast te houden en schadelijke en uitdrogende irriterende stoffen af ​​te weren. Je kunt ervoor kiezen om je dagelijkse moisturizer zowel ‘s ochtends als ‘s avonds aan te brengen of ‘s avonds voor een rijkere nachtcrème te kiezen voor een nachtelijke behandeling.

Onze aanbevelingen:

Bekijk de volgende video om meer te weten te komen van Natalie over het starten van je veganistische huidverzorgingsroutine:

Als je klaar bent om je huidverzorgingsroutine, ontdek onze selectie van veganistische huidverzorgingsproducten door contact op te nemen met een Eminence Organics Spa Partner bij u in de buurt.

Dit artikel is oorspronkelijk geschreven door Alisha Whitley in 2018.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Wassenmetgevoel.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart